3 redenen waarom jij vandaag nog een ‘AOV-alternatief’ regelt

3 redenen waarom jij vandaag nog een ‘AOV’ regelt

Volgens het CBS heeft 80% van de zzp-ers niets geregeld in het geval van ziekte of arbeidsongeschiktheid. Een ongelooflijk hoog percentage vinden wij. Want met SharePeople Crowdsurance is het niet duur en binnen een kwartiertje geregeld. Dit zijn de 3 redenen waarom je een inkomen bij arbeidsongeschiktheid NU regelt:

1 We zijn allemaal wel eens ziek

Natuurlijk werk je als zzp-er eerder door als je een griepje hebt, want omzet- en klantverlies kun je niet gebruiken. Maar dat doorwerken heeft ook een keerzijde… Een burn-out ligt dan op de loer. En dat is vaak te voorkomen, vinden wij bij SharePeople. Door een goede work/life balance, door gezond te leven, en door zaken waar je niet goed in bent uit te besteden. En vooral door (financiële) stress te voorkomen, door nu een goed vangnet bij ziekte ‘(een ‘AOV alternatief’) te regelen.

2 Er is een veel goedkopere en betrouwbare manier om je ‘AO Voorziening’ te regelen. Zonder verzekeraar

SharePeople biedt je een alternatief om via crowdsurance op een laagdrempelige manier in te stappen. Je regelt SharePeople online en het werkt volledig transparant en betrouwbaar. En bovendien, als je ziek bent dan is je privacy gewaarborgd. Je legt maandelijks een vast bedrag opzij op je eigen bankrekening. Je betaalt daarvan een kleine donatie als iemand ziek is. Maar, is er niemand ziek -en dat is meestal het geval bij SharePeople deelnemers- dan betaal je ook niets (alleen € 120/per jaar deelnamekosten)

3 Je kunt het NU regelen (binnen 3 minuten)

De meeste ondernemers schuiven zaken als een AOV regelen voor zich uit, ze besteden hun tijd liever aan hun bedrijf en het werven van klanten. Begrijpelijk, want je wilt omzet en winst. En zaken als verzekeringen regelen vinden de meeste ondernemers niet leuk. Maar wat als je het nu binnen 3 minuten geregeld hebt? Gewoon online, geen addertjes, geen kleine lettertjes en als je een vraag hebt staan we je persoonlijk te woord. SharePeople is 100% transparant, goedkoop en nu DIRECT te regelen.